Time machine | Het internet archief | Verleden | Ga terug in de tijd met de Wayback Machine

Het archief onderhoudt de Wayback Machine, met inhoud die gedoneerd wordt door Alexa Internet. Nadat een gebruiker een URL opgeeft, zorgt deze machine voor gearchiveerde versies van de website, door de jaren heen. In juni 2016 had Internet Archive 487 miljard webpagina's opgeslagen.

(Bron : https://nl.wikipedia.org/wiki/Internet_Archive)

Men heeft de  Wayback Machine genoemd naar de naam uit een tekenfilmserie, genaamd The Rocky and Bullwinkle Show. Via een tijdmachine gaan De hond Mr. Peabody en zijn assistent, een jongen genaamd Sherman, terug in de tijd, via hun machine ‘de WABAC Machine’ om zo beroemde gebeurtenissen uit het verleden te bezoeken.

Via het internetarchief kunt u oude versies van sites bekijken. Hoe zag uw  website er in 2014 uit of in 2008? Dit alles kan via de Wayback machine. De site kunt u bereiken via deze url :

https://web.archive.org
Inzichtkaartjes en AI Het trekken van inzichtkaartjes heeft altijd een speciale plek ingenomen in het hart van velen. Deze eenvoudige, doch krachtige handeling biedt vaak verlichting, inzicht en perspectief in het dagelijkse leven. Maar stelt u zich eens voor dat deze ervaring nog verder kan worden verrijkt met de kracht van de nieuwste technologie!
Ontvang nu een gratis kaartje!  
Videomontage en -bewerking voor een Dynamische Digitale Aanwezigheid Video's zijn onmisbaar geworden op hedendaagse websites, vaak gebruikt voor promoties, productdemonstraties, instructies of als visuele ondersteuning van tekst. Bij UtileWebsites.nl bieden we een uitgebreid scala aan videobewerkingsdiensten tegen aantrekkelijke prijzen, inclusief animatie.

  


Meer over Video/animatie  


Code Support Heeft u een probleem met uw website, webshop of applicatie en krijgt u dit niet opgelost, dan helpen wij u graag verder. Door onze lange programmeer ervaring (meer dan 20 jaar) met diverse systemen zijn wij instaat om snel een goede oplossing voor u te realiseren. Zo kunt u zich richten op zaken waar u goed in bent in uw onderneming en weet u zeker dat uw systeem weer snel optimaal werkende is. Vraag code support aan  


Op zoek naar een programmeur? UtileWebsites is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten, oplossingen en integratie oplossingen met bestaande systemen voor webshops, websites en applicaties. U kunt denken aan maatwerk websites, optimalisaties bestaande systemen, webapplicaties, CMS-systemen en maatwerk uitbreidingen, zoals modules en plugins voor WordPress, WooCommerce en Magento. Dit houdt in dat wij verder gaan dan alleen de basis, we verleggen de grens om uw ideeën te laten aansluiten bij uw website en webshop.Overzicht scriptalen/programmeur skills