WordPress

Heeft u een programmeur voor WordPress nodig?


WordPress

WordPress is op dit moment één van de meest gebruikte Content Management Systemen. Dit CMS bestaat inmiddels meer dan 10 jaar met meer dan 75.000.000 websites in 120 verschillende talen die er gebruik van maken.

Wordpress website of webshop

Maatwerk & WordPress programmeur

UtileWebsites is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten, oplossingen en integratie oplossingen met bestaande systemen voor webshops, websites en applicaties. U kunt daarbij denken aan maatwerk websites, optimalisaties bestaande systemen, webapplicaties, CMS-systemen en maatwerk uitbreidingen zoals Modules of plugins voor WordPress en Magento . Dit houdt in dat wij verder gaan dan alleen de basis, door telkens de grens te verleggen om zo uw ideeën aan te laten sluiten bij uw website en webshop.

Op zoek naar een WordPress programmeur voor uw website ?
Als u het contact formulier onderaan deze pagina invult nemen wij spoedig contact met u op.

Waarom WordPress?

De reden hiervoor is simpel; WordPress biedt een platform dat zich keer op keer bewijst als bijzonder veelzijdig met de focus op gebruikersgemak.

Met WordPress als CMS doet u niet onder voor de grote, bekende merken zoals  CNN, The New York Times, Sony PlayStation, Adobe en vele beroemdheden !
Meer WordPress showcases? Je kan ze hier bekijken.

WordPress webshop?

Wilt u een webshop voor de internationale markt met duizenden artikelen of een kleine webshop met enkele tientallen artikelen? Het krachtige WordPress laat zich makkelijk uitbreiden met een webshop module (zoals WooCommerce).

Betaalmethodes

Een WordPress webshop kunnen wij koppelen aan diverse betaalmodules zoals iDeal of Paypal. Binnen al onze webshops begeleiden wij u geheel kosteloos bij de integratie van Multisafepay Connect (met Multisafepay kunnen uw klanten vooraf betalen met onder andere iDEAL, Bankoverboeking of een CreditCard).Heeft u een WordPress vraag ? Vul dan hieronder uw gegevens in met een duidelijke omschrijving van uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op.

    Onderwerp *

    Contact opties

    Bijlage (pdf of jpg max 2 mb)

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    ( * verplicht )