WordPress

Heeft u een programmeur voor WordPress nodig?

WordPress is op dit moment één van de meest gebruikte Content Management Systemen. Dit CMS bestaat inmiddels meer dan 10 jaar met meer dan 75.000.000 websites in 120 verschillende talen die er gebruik van maken.

Maatwerk & WordPress programmeur

UtileWebsites is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten, oplossingen en integratie oplossingen met bestaande systemen voor webshops, websites en applicaties. U kunt daarbij denken aan maatwerk websites, optimalisaties bestaande systemen, webapplicaties,  CMS-systemen en maatwerk uitbreidingen zoals Modules of plugins voor WordPress en Magento . Dit houdt in dat wij verder gaan dan alleen de basis, door telkens de grens te verleggen om zo uw ideeën aan te laten sluiten bij uw website en webshop.

Op zoek naar een WordPress programmeur voor uw website ?
Neem dan contact met ons op 073-7110329 of stuur ons een bericht en/of terugbel verzoek via het contactformulier.

Waarom WordPress?

De reden hiervoor is simpel; WordPress biedt een platform dat zich keer op keer bewijst als bijzonder veelzijdig met de focus op gebruikersgemak.

Met WordPress als CMS doet u niet onder voor de grote, bekende merken zoals  CNN, The New York Times, Sony PlayStation, Adobe en vele beroemdheden !
Meer WordPress showcases? Je kan ze hier bekijken.

WordPress uitbreiden met een grote of kleine webshop?

Wilt u een webshop voor de internationale markt met duizenden artikelen of een kleine webshop met enkele tientallen artikelen? Het krachtige WordPress laat zich makkelijk uitbreiden met een webshop module (zoals WooCommerce).

Betaalmethodes in een WordPress webshop

Een WordPress webshop kunnen wij koppelen aan diverse betaalmodules zoals iDeal of Paypal. Binnen al onze webshops begeleiden wij u geheel kosteloos bij de integratie van Multisafepay Connect (met Multisafepay kunnen uw klanten vooraf betalen met onder andere iDEAL, Bankoverboeking of een CreditCard).

Wilt u weten wat een WordPress website kost ?

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. UtileWebsites streeft ernaar om kosteneffectieve oplossingen voor u te ontwikkelen, op basis van scherpe prijs. Meer informatie ontvangen? U kunt contact opnemen op 050-7119958 of ons een bericht en/of terugbel verzoek sturen via het contactformulier.

websites  webshops  hoger in de zoekmachine  maatwerk modules-plugins-applicaties  bedrijfsfilm

UtileWebsites helpt u om uw IT business model duurzaam en toekomstbestendig te maken door de inzet van onze kennis !