Hybride App | Ios | Android

Hybride apps zijn gedownloade native apps op een mobiel apparaat, geschreven op basis van de technologie voor mobiele websites. Door het gebruik van een native omhulsel kan de app een plaats krijgen in de Google Play en Apple App Store.

U profiteert van een besparing op de kosten en de flexibiliteit van een web-app, terwijl u wel de prestaties, distributie en voordelen van een native app benut.
Een Hybride app scheelt in de ontwikkelingskosten, omdat u deze eenvoudig kunt inzetten voor meerdere besturingssystemen,
waarbij u slechts één source-code dient te onderhouden.

Hybride app aansturen vanuit bestaand CMS-systeem

Daarnaast kunt u via bijvoorbeeld uw bestaande CMS-systeem de app aansturen, waardoor u het overzicht houdt en alles vanuit één 1 database kunt aansturen. Eventuele complexe berekeningen kunt u op een webserver doen, voordat ze naar een smartphone of tablet worden gestuurd. Dit scheelt rekenkracht voor het mobiele apparaat, naast diverse andere voordelen.

Voordelen van een hybride app

• Functies beschikbaar van zowel web-apps als native apps.
• Eenvoudig te updaten.
• Te plaatsen in een app store/market.
• 1 source-code en de app is te gebruiken voor (Phone/Tablet/Ipads) Ios, Android en Windows

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Code Support

Heeft u een probleem met uw website, webshop of applicatie en krijgt u dit niet opgelost, dan helpen wij u graag verder. Door onze lange programmeer ervaring (meer dan 16 jaar) met diverse systemen zijn wij instaat om snel een goede oplossing voor u te realiseren. Zo kunt u zich richten op zaken waar u goed in bent in uw onderneming en weet u zeker dat uw systeem weer snel optimaal werkende is.

Vraag code support aan

 

Op zoek naar een programmeur?

UtileWebsites is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten, oplossingen en integratie oplossingen met bestaande systemen voor webshops, websites en applicaties. U kunt denken aan maatwerk websites, optimalisaties bestaande systemen, webapplicaties, CMS-systemen en maatwerk uitbreidingen, zoals modules en plugins voor WordPress, WooCommerce en Magento. Dit houdt in dat wij verder gaan dan alleen de basis, we verleggen de grens om uw ideeën te laten aansluiten bij uw website en webshop.

Overzicht scriptalen/programmeur skills

 

Flash naar HTML5 Service

Het omzetten van Flash naar een op HTML5 gebaseerde oplossing is in de meeste gevallen echt maatwerk waar een programmeur aan te pas moet komen. Eenvoudige animaties en of filmpjes kunt u vaak conversie tools gebruiken die het klusje kunnen klaren, alleen zodra er sprake is van meer interactiviteit schieten deze tools te kort.

Een ander nadeel van automatische conversie is dat er altijd veel code gegenereerd wordt waardoor een applicatie onnodig zwaar en traag wordt. Plus is automatisch gegenereerde code in de meeste gevallen heel lastig aan te passen. Uiteindelijk eindigt u met een on-onderhoudbare applicatie.

Meer over deze service