Magento

Heeft u een programmeur voor Magento nodig?

Magento is sinds 2001 actief en heeft de webshopmarkt sindsdien grotendeels veroverd. Meer dan 200.000 webwinkeliers werken dagelijks met Magento. Magento sluit goed aan op uw business, voor alle soorten ondernemers die hun omzet halen uit online verkopen. Magento is een uitgebreide, professioneel ogende webwinkel die volledige controle biedt over het design, de inhoud en functionaliteit. Magento is de absolute nummer 1 als het gaat om online verkoop.

Maatwerk & Magento programmeur

UtileWebsites is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten, oplossingen en integratie oplossingen met bestaande systemen voor webshops, websites en applicaties. U kunt denken aan maatwerk websites, optimalisaties bestaande systemen, webapplicaties, CMS-systemen en maatwerk uitbreidingen, zoals modules en plugins voor WordPress en Magento. Dit houdt in dat wij verder gaan dan alleen de basis, we verleggen de grens om uw ideeën te laten aansluiten bij uw website en webshop.

Op zoek naar een Magento programmeur voor uw website ?
Neem dan contact met ons op 073-7110329 of stuur ons een bericht en/of terugbel verzoek via het contactformulier.

Waarom Magento?

De reden hiervoor is simpel; Magento shops biedt een zeer volwassen en gebruiksvriendelijk beheerssysteem. Het beheren van uw categorieën, producten en bestellingen is eenvoudig en overzichtelijk. Voor uw bezoekers biedt de shop gebruiksvriendelijke zoekopties en een heldere productweergave.
Daarnaast kunt u het systeem dankzij de vele modules en plugins snel en voordelig koppelen aan andere systemen (zoals uw boekhoud programma). Met Magento als CMS doet u niet onder voor grote, bekende merken zoals  Lenovo, Nike en  Nespresso etc..
Meer Magento showcases? U kunt ze hier bekijken.

Utilewebsites specialiseert zich in Magento 2.0

Ook de overstap van Magento 1 naar Magento 2 bent u bij ons in goede handen. Voor zowel het migreren van de bestaande data als het her-ontwikkelen van modules/extensies van 1 naar Mag 2.

Betaalmethodes in een Magento webshop

Een WordPress webshop kunnen wij koppelen aan diverse betaalmodules zoals iDeal of Paypal. Binnen al onze webshops begeleiden wij u geheel kosteloos bij de integratie van Multisafepay Connect (met Multisafepay kunnen uw klanten vooraf betalen met onder andere iDEAL, Bankoverboeking of een CreditCard).

Wilt u weten wat een Magento webshop kost ?

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. UtileWebsites streeft ernaar om kosteneffectieve oplossingen voor u te ontwikkelen, op basis van scherpe prijs. Meer informatie ontvangen? U kunt contact opnemen op 050-7119958 of ons een bericht en/of terugbel verzoek sturen via het contactformulier.

websites  webshops  hoger in de zoekmachine  maatwerk modules-plugins-applicaties  bedrijfsfilm

UtileWebsites helpt u om uw IT business model duurzaam en toekomstbestendig te maken door de inzet van onze kennis !