Magento

Heeft u een programmeur voor Magento nodig?


Magento

Op 31 december 2008 lanceerde Magento zijn eerste versie en heeft de webshopmarkt sindsdien grotendeels veroverd. Meer dan 200.000 webwinkeliers werken dagelijks met Magento. Magento sluit goed aan op uw business, voor alle soorten ondernemers die hun omzet halen uit online verkopen. Magento is een uitgebreide, professioneel ogende webwinkel die volledige controle biedt over het design, de inhoud en functionaliteit. Magento is de absolute nummer 1 als het gaat om online verkoop.

Maatwerk & Magento programmeur

UtileWebsites is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten, oplossingen en integratie oplossingen met bestaande systemen voor webshops, websites en applicaties. U kunt denken aan maatwerk websites, optimalisaties bestaande systemen, webapplicaties, CMS-systemen en maatwerk uitbreidingen, zoals modules en plugins voor WordPress en Magento. Dit houdt in dat wij verder gaan dan alleen de basis, we verleggen de grens om uw ideeën te laten aansluiten bij uw website en webshop.

Op zoek naar een Magento programmeur voor uw website ?
Als u het contact formulier onderaan deze pagina invult nemen wij spoedig contact met u op.

Waarom Magento?

De reden hiervoor is simpel; Magento shops biedt een zeer volwassen en gebruiksvriendelijk beheerssysteem. Het beheren van uw categorieën, producten en bestellingen is eenvoudig en overzichtelijk. Voor uw bezoekers biedt de shop gebruiksvriendelijke zoekopties en een heldere productweergave.
Daarnaast kunt u het systeem dankzij de vele modules en plugins snel en voordelig koppelen aan andere systemen (zoals uw boekhoud programma). Met Magento als CMS doet u niet onder voor grote, bekende merken zoals  Lenovo, Nike en  Nespresso etc..
Meer Magento showcases? U kunt ze hier bekijken.

Overstappen naar Magento 2.0

Ook de overstap van Magento 1 naar Magento 2 bent u bij ons in goede handen. Voor zowel het migreren van de bestaande data als het her-ontwikkelen van modules/extensies van 1 naar Mag 2.

Betaalmethodes

Een Magento webshop kunnen wij koppelen aan diverse betaalmodules zoals iDeal of Paypal. Binnen al onze webshops begeleiden wij u geheel kosteloos bij de integratie van Multisafepay Connect (met Multisafepay kunnen uw klanten vooraf betalen met onder andere iDEAL, Bankoverboeking of een CreditCard).


Heeft u een Magento vraag ? Vul dan hieronder uw gegevens in met een duidelijke omschrijving van uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op.

    Onderwerp *

    Contact opties

    Bijlage (pdf of jpg max 2 mb)

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    ( * verplicht )