Disclaimer, Privacy & Cookies

Disclaimer

Utilewebsites.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en juistheid van alle informatie die wij publiceren op Utilewebsites.nl. Hoewel wij grote zorg besteden aan de informatie op onze website, kan het onverhoopt voorkomen dat u onjuistheden op de website aantreft. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Alle genoemde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud.

Contact

Indien u vragen of opmerkingen heeft over onze disclaimer en/of privacy policy, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contact formulier

Privacy

Utilewebsites.nl respecteert uiteraard uw recht op privacy en houdt uw persoonsgegevens geheim. Utilewebsites.nl gebruikt deze gegevens uitsluitend ten behoeve van de aan u uit te leveren bestellingen. Utilewebsites.nl verstrekt uw persoonlijke informatie dus nooit aan derden, tenzij dat wettelijk verplicht mocht zijn.

Analytics Privacy (Cookies)

Deze website maakt gebruik van Piwik webstatistieken om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Piwik opgeslagen op onze eigen servers in Nederland.

Utilewebsites.nl gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken over bezoekersaantallen en bijvoorbeeld welke pagina's bezocht worden. Utilewebsites.nl kan deze informatie aan derden verschaffen indien Utilewebsites.nl hiertoe wettelijk zou worden verplicht.