Visie en Missie


Een web-ontwikkelaar of programmeur is essentieel binnen haast iedere branche. U wilt als bedrijf over een goede website beschikken en online uw geld verdienen.visie UtileWebsites.nl helpt u mee verder te denken dan de basis en helpt oplossingen te bedenken voor al uw online vragen op het gebied van applicaties, web-software, websites en apps. We hebben meer dan 20 jaar programmeer ervaring en delen graag onze kennis.

Projecten en budgetten UtileWebsites.nl denkt mee om oplossingen voor uw vraagstukken binnen de gestelde budgetten te houden, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ons doel is uw investeringen binnen redelijke termijnen winstgevend te maken, zodat u verder kunt groeien als onderneming.

Ondersteuning We staan dichtbij onze klanten om zowel voor, tijdens als na de projecten ondersteuning te bieden. Wij maken gebruik van een support-ticketsysteem, waarbij u altijd de mogelijkheid heeft tot telefonische ondersteuning of een persoonlijk gesprek.

Techniek en toekomst UtileWebsites.nl ontwikkelt projecten zoveel mogelijk met technieken die voor nu en in de toekomst de basis bieden voor uitbreiding en groei. We bevinden ons in een tijdperk van technologische singulariteit, waardoor het voor bedrijven van levensbelang is om zich snel verder te kunnen ontwikkelen. Alleen op die manier kunt u mee blijven spelen in de markt of kunt u de grens binnen uw markt verleggen.

Ons team bestaat uit nauw samenwerkende freelancers en partners (zoals designers, programmeurs, tekstschrijvers, seo specialisten) die vanuit ons kernteam (programmeur / sales / projectmanagement) samenwerken aan uw project.

Zes goede redenen om zaken met ons te doen

1. Deskundig

UtileWebsites beschikt over diepgaande kennis van diverse programmeertalen en websystemen.

2. Ervaren

Ruime programmeerervaring, onder andere met PHP Software Engineering, Javascript, Html(5) en opensource.

3. Degelijk

Onze oplossingen zijn doordacht en voldoen aan de eisen die u van moderne bedrijfskritische applicaties mag verwachten.

4. Transparant

Wij loggen alle fases van uw project(en), zodat u altijd een helder overzicht heeft van het verloop van uw project(en).

5. Scherpe prijzen

UtileWebsites streeft ernaar kosteneffectieve oplossingen voor u te ontwikkelen.

6.Support

UtileWebsites streeft naar een langdurige relatie met onze klanten! Via ons online support-systeem heeft u nadat uw website online staat altijd support op uw website/webshop en/of applicatie!
php programmeur website wordpress
Programmeren zijn logische stappen en het is de kunst om al deze mogelijkheden met elkaar te verbinden tot een nieuwe schepping. Apps/games/applicaties/websites hebben de wereld doen veranderen. Is dit een nieuwe kunstvorm ? Ooit las ik : "Kunsten vervullen een soort van voorhoede functie om een wereldbeeld open te breken", vele digitale creatievelingen hebben de wereld in korte tijd doen veranderen en we zitten volgens mij nog in de prehistory van het internet tijdperk.
Pascal Schardijn
programmeur, design en creatieve denker

Make it possible for everyone

Wij zijn uw ontwikkelaar voor applicaties, Magento, WordPress en hybride Apps. UtileWebsites is gespecialiseerd in de ontwikkeling van kosteneffectieve oplossingen voor bedrijven, media en communicatiebureaus.