Graag willen we zo efficiënt mogelijk te werk gaan zodat we u adequate van dienst kunnen zijn.

Hoe levert u feedback aan bij Utilewebsites.nl op uw support ticket.

Punten dienen puntsgewijs te worden aangeleverd op de onderstaande manier. Bundel het geheel tot 1 pdf en upload* dit in uw ticket of login op uw ticket en voeg de punten toe.

Houd de onderstaande wijze aan om de punten in kaart te brengen!

Voorbeeld :

1. Titel van het probleem

Image van de locatie waar het probleem zich bevindt

Url locatie : https://domeinxx.nl (bijv)

Omschrijving probleem : ……………………………………………

Hoe dient het te werken / wat heeft men voor ogen : ………………………………….

Eventuele stappen om het probleem te reproduceren : …………………………………

2. Titel van het probleem

Image van de locatie waar het probleem zich bevindt

Url locatie : https://domeinxxx.nl/contact (bijv)

Omschrijving probleem : ……………………………………………

Hoe dient het te werken / wat heeft men voor ogen : ………………………………….

Eventuele stappen om het probleem te reproduceren : …………………………………

etc....

* Indien de pdf te groot is voor de upload stuur dit dan via www.wetransfer.com onder vermelding van uw ticketnummer

Debuggen en foutopsporing van software

Debuggen is het vinden en verwijderen van fouten ( bugs ) uit een software programma. Bugs komen voor in programma’s wanneer een regel code of een instructie conflicteert met andere elementen van de code. Ook fouten of defecten in hardware noemen we bugs. Essentie is dat een programma niet goed functioneert als gevolg van een bug.

Programmeren is een complex proces. Omdat het mensenwerk is, kunnen er vaak fouten optreden. De oorzaak van een bug is vaak een conflict in de software wanneer men verschillende applicaties met elkaar probeert samen te laten werken.

Lees dit artikel
Quantumcomputer & development

Een kwantumcomputer is een nieuw soort computer waarbij de processor gebruik maakt van de principes van de kwantummechanica. Zo'n processor kan in één keer (parallel) dezelfde berekeningen uitvoeren over een zeer grote hoeveelheid data. Deze zal daardoor vele malen sneller zijn dan een conventionele computer maar wel slechts inzetbaar zijn op zeer specifieke taken. Het concept van de kwantumcomputer werd reeds begin jaren tachtig beschreven door Paul Benioff, Yuri Manin en Richard Feynman. In de jaren daarna ontwikkelden David Deutsch en Peter Shor het concept verder. Door de grote (theoretische) mogelijkheden wordt er tegenwoordig, na aanvankelijke scepsis, wereldwijd veel geld in onderzoek gestoken. In 2017 kwamen IBM met een prototype.

Lees dit artikel