Soms kan het voorkomen dat u alles hebt geïnstalleerd op uw ontwikkel server en dat u niet kunt inloggen. Plus geeft het het systeem ook niet aan dat u gebruikersnaam of wachtwoord niet klopt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door in het bestand Varian.php de code aan te passen.

Dit bestand is te vinden ( in Magento versie 1.9.2.1) op de volgende locatie :

app\code\core\Mage\Core\Model\Session\Abstract\Varien.php

U sluit dan op de volgende wijze bepaalde code uit in het bestand :

-------------------------------------------------

// session cookie params
 $cookieParams = array(
 'lifetime' => $cookie->getLifetime(),
 'path'     => $cookie->getPath(),
 /*   'domain'   => $cookie->getConfigDomain(),
 'secure'   => $cookie->isSecure(),
 'httponly' => $cookie->getHttponly()*/
 );

/* if (!$cookieParams['httponly']) {
 unset($cookieParams['httponly']);
 if (!$cookieParams['secure']) {
 unset($cookieParams['secure']);
 if (!$cookieParams['domain']) {
 unset($cookieParams['domain']);
 }
 }
 }

if (isset($cookieParams['domain'])) {
 $cookieParams['domain'] = $cookie->getDomain();
 }*/

-------------------------------------------------

Heeft u versie 1.9.2.1 van magento, dan kunt u ook het onderstaande bestand downloaden en vervangen. Behoud voor de zekerheid altijd het oude bestand.

Klik hier om het aangepaste Varien.php bestand te downloaden