Webshop starten

Magento 
Magento is een opensource platform, waarmee we krachtige webwinkels kunnen realiseren. Deze webshops bieden u de mogelijkheid om controle te krijgen over het beheer van uw categorieën, producten, orders, klanten en meer. Tevens is het pakket van alle marketingtechnische functionaliteiten voorzien. Voor deze krachtige webshop ontwikkelen wij templates en modules. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de webshop compleet voor u in te richten. Vraag ons naar de mogelijkheden, we zijn u er graag mee van dienst.

Utilewebsites specialiseert zich in Magento 2.0
Ook de overstap van Magento 1 naar Magento 2 bent u bij ons in goede handen. Voor zowel het migreren van de bestaande data als het her-ontwikkelen van modules/extensies van 1 naar Mag 2.

Hieronder een kort filmpje van de backend (magento 2)  in een vogelvlucht:

Meer over Magento 2 zie : https://www.utilewebsites.nl/magento-2-0-vogelvlucht/

WordPress WooCommerce
Het aantal webshops blijft stijgen, net als het aantal websites op basis van WordPress. WordPress kunnen we uitbreiden met een webshopmodule (zoals WooCommerce), zodat u een volledige webshop tot uw beschikking krijgt. Naast de productpagina's en informatiepagina's kunt u aanvullend gebruik maken van een weblog van WordPress.

osCcommerce 
OsCommerce kent zijn oorsprong al begin deze eeuw, het was lange tijd het meest gebruikte webshopsysteem. Wij hebben daarom bovendien ruime ervaring met het webwinkel systeem osCommerce voor zowel het ontwikkelen van maatwerkmodules als het opzetten van een integraal concept. Overstappen naar WooCommerce? Lees dan van Oscommerce naar Woocommerce -> Klik hier