Webshop starten

Magento webshop
Magento

Magento is een opensource platform, waarmee we krachtige webwinkels kunnen realiseren. Deze webshops bieden u de mogelijkheid om controle te krijgen over het beheer van uw categorieën, producten, orders, klanten en meer. Tevens is het pakket van alle marketingtechnische functionaliteiten voorzien. Voor deze krachtige webshop ontwikkelen wij templates en modules. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de webshop compleet voor u in te richten. Vraag ons naar de mogelijkheden, we zijn u er graag mee van dienst.

Wordpress website of webshop
WordPress WooCommerce

Het aantal webshops blijft stijgen, net als het aantal websites op basis van WordPress. WordPress kunnen we uitbreiden met een webshopmodule (zoals WooCommerce), zodat u een volledige webshop tot uw beschikking krijgt. Naast de productpagina's en informatiepagina's kunt u aanvullend gebruik maken van een weblog van WordPress.


Vraag vrijblijvend een offerte aan.
WordPress en Magento zijn als opensource systeem inmiddels beroemd. Waar WordPress de markt domineert als CMS systeem doet Magento dit binnen de markt van Webshops. Als e-commerce oplossing kunnen beide systemen worden ingezet. WordPress door middel van de bekende plugin, Woocommerce. Alleen welke opensource systeem past het beste bij mijn bedrijf.

Wat is het belangrijkste verschil tussen Woocommerce en Magento?
Klik hier


Utilewebsites specialiseert zich in Magento 2.0

Ook de overstap van Magento 1 naar Magento 2 bent u bij ons in goede handen. Voor zowel het migreren van de bestaande data als het her-ontwikkelen van modules/extensies van 1 naar Mag 2.

van osCcommerce naar WooCommerce

OsCommerce kent zijn oorsprong al begin deze eeuw, het was lange tijd het meest gebruikte webshopsysteem. Wij hebben daarom bovendien ruime ervaring met het webwinkel systeem osCommerce voor zowel het ontwikkelen van maatwerkmodules als het opzetten van een integraal concept.

 

Maatwerk : Magento & WordPress programmeur

UtileWebsites is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten, oplossingen en integratie oplossingen met bestaande systemen voor webshops, websites en applicaties. U kunt denken aan maatwerk websites, optimalisaties bestaande systemen, webapplicaties, CMS-systemen en maatwerk uitbreidingen, zoals modules en plugins voor WordPress, WooCommerce en Magento. Dit houdt in dat wij verder gaan dan alleen de basis, we verleggen de grens om uw ideeën te laten aansluiten bij uw website en webshop.


Vraag vrijblijvend een offerte aan.

===>

Van osCommerce naar WooCommerce

Waarom overstappen naar Woocommerce