Programmeur

Op zoek naar een programmeur?
UtileWebsites is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten, oplossingen en integratie-oplossingen met bestaande systemen voor webshops, websites en applicaties. We zijn sterk in maatwerk websites, webapplicaties, CMS-systemen en maatwerk uitbreidingen zoals modules en plugins voor WordPress en Magento.

Overzicht scriptalen/programmeur skills :

Script- en programmeertalen:
PHP, JavaScript, jQuery, Ajax, (X)HTML, XML, JSON, HTML5, MVC, OOP, MySQL, CSS, W3C, CSV, Python, Django, ActionScript 3.0 (Flash), SOAP, etc.

Interactive Applicatie & Game Development, 3D applicaties (HTML5):
JavaScript, HTML5, three.js, WebGL, Bootstrap, Pixi.js, Node.js, Vue.js, Ionic browser-gebaseerde mobiele en PC-applicaties.

Opensource platformen:
Magento, OsCommerce, OscMax, Joomla, WordPress, WooCommerce, Papervision (3D), Linux, Apache, Zend Framework, Laravel, Yii, Doctrine, CodeIgniter, Symfony, Node.js, Vue.js, Composer, diverse frameworks (MVC), etc.

Applicatie, browser, Mobile web development:
Hybrid mobile apps (Ionic Vue) voor Android, iPhone, iPad, tablet, Windows Mobile, etc.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Code Support

Heeft u een probleem met uw website, webshop of applicatie en krijgt u dit niet opgelost, dan helpen wij u graag verder. Door onze lange programmeer ervaring (meer dan 20 jaar) met diverse systemen zijn wij instaat om snel een goede oplossing voor u te realiseren. Zo kunt u zich richten op zaken waar u goed in bent in uw onderneming en weet u zeker dat uw systeem weer snel optimaal werkende is.

Vraag code support aan

 

Flash naar HTML5 Service

Het omzetten van Flash naar een op HTML5 gebaseerde oplossing is in de meeste gevallen echt maatwerk waar een programmeur aan te pas moet komen. Eenvoudige animaties en of filmpjes kunt u vaak conversie tools gebruiken die het klusje kunnen klaren, alleen zodra er sprake is van meer interactiviteit schieten deze tools te kort.

Een ander nadeel van automatische conversie is dat er altijd veel code gegenereerd wordt waardoor een applicatie onnodig zwaar en traag wordt. Plus is automatisch gegenereerde code in de meeste gevallen heel lastig aan te passen. Uiteindelijk eindigt u met een on-onderhoudbare applicatie.

Meer over deze service

 

Webshops Magento & Woocommerce

Ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten & slimme oplossing voor Magento, WordPress en Woocommerce.

Ook de overstap van Magento 1 naar Magento 2 bent u bij ons in goede handen. Voor zowel het migreren van de bestaande data als het her-ontwikkelen van modules/extensies van 1 naar Mag 2.

 

Meer over webshops