Applicatiebeheer, overname & doorontwikkeling

Overname & doorontwikkeling

Wij helpen u graag verder als u opzoek bent naar een partij die de ontwikkeling van uw (web) applicatie overneemt. Samen kijken we met u of het mogelijk is om de doorontwikkeling van uw applicatie over te nemen.

Uw applicatie is bij Utilewebsites in handen van een ervaren team dat uw applicatie klaar maakt voor de toekomst, zowel op technisch als usability gebied.


Wilt u meer informatie hierover ? Vul dan hieronder uw gegevens in met een duidelijke omschrijving van uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op.

  Contact opties

  Bijlage (pdf of jpg max 2 mb)

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

  ( * verplicht )


  Code Support

  Heeft u een probleem met uw website, webshop of applicatie en krijgt u dit niet opgelost, dan helpen wij u graag verder. Door onze lange programmeer ervaring (meer dan 16 jaar) met diverse systemen zijn wij instaat om snel een goede oplossing voor u te realiseren. Zo kunt u zich richten op zaken waar u goed in bent in uw onderneming en weet u zeker dat uw systeem weer snel optimaal werkende is.

  Vraag code support aan

   

  Flash naar HTML5 Service

  Het omzetten van Flash naar een op HTML5 gebaseerde oplossing is in de meeste gevallen echt maatwerk waar een programmeur aan te pas moet komen. Eenvoudige animaties en of filmpjes kunt u vaak conversie tools gebruiken die het klusje kunnen klaren, alleen zodra er sprake is van meer interactiviteit schieten deze tools te kort.

  Een ander nadeel van automatische conversie is dat er altijd veel code gegenereerd wordt waardoor een applicatie onnodig zwaar en traag wordt. Plus is automatisch gegenereerde code in de meeste gevallen heel lastig aan te passen. Uiteindelijk eindigt u met een on-onderhoudbare applicatie.

  Meer over deze service

   

  Webshops Magento & Woocommerce

  Ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten & slimme oplossing voor Magento, WordPress en Woocommerce.

  Ook de overstap van Magento 1 naar Magento 2 bent u bij ons in goede handen. Voor zowel het migreren van de bestaande data als het her-ontwikkelen van modules/extensies van 1 naar Mag 2.

   

  Meer over webshops