Om een applicatie te ontwikkelen vanuit 1 code dat bruikbaar is als web-app, native android & native ios kunt u bijvoorbeeld een setup gebruiken vanuit Ionic. Gezien wij een grote ervaring hebben met Vue, programmeren wij vanuit javascript vooral binnen het Vue frame.

Een mogelijk opzet wordt hier beschreven Ionic & Vue : https://ionicframework.com/docs/vue/quickstart

Er is een video tutorial : https://www.youtube.com/watch?v=mQ4zmFy4d7Y

Voor de Api calls/data/database/backend zou men laraval kunnen gebruiken. Installatie zie hier : https://laravel.com/docs/8.x