Een website

We kunnen op verschillende manieren een website voor u ontwerpen. We kunnen dit doen met diverse standaard programma's om bijvoorbeeld een statische html-website te creëren. Daarnaast kunnen we bij UtileWebsites het hele concept bedenken en dit volledig op maat ontwikkelen (ontwerpen en programmeren). Maatwerk vraagt om meer tijd en een ander budget. Om kosten te besparen bieden we u bij UtileWebsites tevens websites aan op basis van het voordelige WordPress.  

Wat is WordPress? 
WordPress is een gratis opensource website platform. WordPress gebruiken we voor het creëren van krachtige database gedreven websites die u gemakkelijk zelf kunt onderhouden. De grootste voordelen van een WordPress website ten opzichte van andere CMS-systemen zijn de gebruiksvriendelijkheid, betaalbaarheid en vindbaarheid binnen verschillende zoekmachines. UtileWebsites biedt u een WordPress website op basis van de wensen van uw bedrijf. Bent u een startende onderneming of een gerenommeerd bedrijf? UtileWebsites helpt u graag verder. 

WordPress is een platform met een diversiteit aan plugins, widgets en thema’s waar u de keuze uit heeft. Dankzij eenvoudige integratie met Facebook en Twitter profiteert u met een WordPress website van een zo groot mogelijk bereik. WordPress biedt een simpel en compleet pakket om uw online activiteiten te beheren. 

WordPress SEO (Zoekmachine optimalisatie) 
Een WordPress website en SEO gaan hand in hand. Het WordPress CMS biedt u de volledige controle over uw Meta-tags, de URL structuur en alle content. Het toevoegen van pagina’s en nieuwsberichten is zeer eenvoudig. Zoekmachines houden van nieuwe unieke content, waardoor u daarmee effectief werkt aan uw vindbaarheid. 

Creatief design 
WordPress biedt niet alleen een goede gebruiksvriendelijkheid, ook de designmogelijkheden zijn eindeloos. Een mooi, gebruiksvriendelijk en uniek design maakt het eenvoudig de aandacht van uw bezoekers vast te houden. Een slecht design kan er aan de andere kant voor zorgen dat bezoekers vroegtijdig uw website verlaten. Een WordPress website helpt dit effectief te voorkomen, wat de conversie ten goede komt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zie ook WordPress Programmeur, Woocommerce, Maatwerk en plugins