Flash naar HTML5 Service

Het omzetten van Flash naar een op HTML5 gebaseerde oplossing is in de meeste gevallen echt maatwerk waar een programmeur aan te pas moet komen. Eenvoudige animaties en of filmpjes kunt u vaak conversie tools gebruiken die het klusje kunnen klaren, alleen zodra er sprake is van meer interactiviteit schieten deze tools te kort.

Een ander nadeel van automatische conversie is dat er altijd veel code gegenereerd wordt waardoor een applicatie onnodig zwaar en traag wordt. Plus is automatisch gegenereerde code in de meeste gevallen heel lastig aan te passen. Uiteindelijk eindigt u met een on-onderhoudbare applicatie.

Wilt u een flash applicatie omzetten naar Html5 ?

Utilewebsites.nl helpt u graag verder. Als eerste zullen wij u bestaande applicatie bestuderen en vervolgens een project voorstel doen om dit om te zetten naar een html5 oplossing.  Mochten wij ideeën krijgen die uw applicatie op nog een hoger plan zetten, dan voegen we dit toe als optie(s) in ons project voorstel.

Heeft u een flash applicatie die dient te worden omgezet naar HTML5 ?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een voorbeeld uit ons project archief :

Onlangs hebben we een casino game ontwikkeld die louter diende te draaien in HTML5 en daarbij stuitte we op een goed alternatief, pixi.js (meer zie blog : HTML5 pixi.js Alternatief voor As3/flash).

Hieronder een filmpje van het totale project.


Een website

We kunnen op verschillende manieren een website voor u ontwerpen. We kunnen dit doen met diverse standaard programma's om bijvoorbeeld een statische html-website te creëren. Daarnaast kunnen we bij UtileWebsites het hele concept bedenken en dit volledig op maat ontwikkelen (ontwerpen en programmeren). Maatwerk vraagt om meer tijd en een ander budget. Om kosten te besparen bieden we u bij UtileWebsites tevens websites aan op basis van het voordelige WordPress.

website wordpress cms seo design

Meer over websites

 

Op zoek naar een programmeur?

UtileWebsites is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten, oplossingen en integratie oplossingen met bestaande systemen voor webshops, websites en applicaties. U kunt denken aan maatwerk websites, optimalisaties bestaande systemen, webapplicaties, CMS-systemen en maatwerk uitbreidingen, zoals modules en plugins voor WordPress, WooCommerce en Magento. Dit houdt in dat wij verder gaan dan alleen de basis, we verleggen de grens om uw ideeën te laten aansluiten bij uw website en webshop.

Overzicht scriptalen/programmeur skills

 

Webshops Magento & Woocommerce

Ontwikkelen van maatwerk totaalconcepten & slimme oplossing voor Magento, WordPress en Woocommerce.

Ook de overstap van Magento 1 naar Magento 2 bent u bij ons in goede handen. Voor zowel het migreren van de bestaande data als het her-ontwikkelen van modules/extensies van 1 naar Mag 2.

 

Meer over webshops